A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

У цьому розділі можна ознайомитись з новинами Томашпільської селищної ради.

Дата: від до Скинути

Порядок використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого Постановою КМУ від 16 серпня 2022 року № 918 (далі Порядок). Відповідно до п.5 Порядку бюджетні кошти надаються для надання підтримки за такими напрямами:

16:50 26.03.2024

Відбулася 49 чергова сесія селищної ради 8 скликання

26 березня в залі Томашпільської селищної ради під головування очільника громади відбулась 49 чергова сесія селищної ради 8 скликання. В засіданні взяли участь 17 депутатів із 26 обраних, запрошені. У роботі сесії взяв участь начальник Тульчинської  районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

16:43 26.03.2024

НАВІКИ В ПАМ’ЯТІ ЛЮДСЬКІЙ

Вже понад два роки кривава війна продовжує сіяти смуток і горе на нашій українській землі. Вона назавжди руйнує долі людей, стирає з лиця землі наші міста і села. Та найстрашніше - забирає життя воїнів, і ні в чому не винних мирних жителів. На превеликий жаль, не обминає біль важких втрат і нашу Томашпільську громаду.

16:15 26.03.2024

Функціонування культурно-пізнавального та паломницького маршруту «Camino Podolico»

У квітні 2024 року відбудеться перезапуск функціонування культурно-пізнавального та паломницького маршруту «Camino Podolico», який на сьогодні сполучає Вінницю з Кам’янець-Подільським через Бар. Проходження зазначеного шляху може бути дієвою формою психологічного та фізичного відновлення військовослужбовців, ветеранів і їх сімей.

15:22 26.03.2024

ЗА ВОЛЮ ЗАПЛАЧЕНО ЗДОРОВ’ЯМ І - ЖИТТЯМ

25 березня у селі Нетребівка Томашпільської громади відбулося прощання із померлим учасником АТО, воїном-ветераном російсько-української війни Анатолієм Володимировичем Кабаком. Серце захисника не витримало пережитого на війні й навіки перестало битися 23 березня 2024 року. В останню дорогу Героя проводжали усім селом, встеляючи її живими квітами і сльозами.

17:31 25.03.2024

Про скликання 49 сесії Томашпільської селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 15 березня 2024 року № 59 "Про скликання 49 чергової сесії Томашпільської селищної ради" 26 березня 2024 року відбудеться засідання 49 сесії селищної ради в залі засідань селищної ради за адресою площа Тараса Шевченка 4. Початок о 9 год.

08:44 25.03.2024

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ДОРОГУ 23-РІЧНОГО ЗАХИСНИКА ІЗ ХАРКІВЩИНИ

Багатодітну родину харків’ян Севериних, яка віднедавна поселилась у Комаргородському старостаті нашої громади, війна нещадно залишила без малої батьківщини: зруйнувала домівку, залишила без усього, над чим роками трудились, вкладали душу, плекали. А тепер вона своїми кривавими руками вирвала у них ще й найдорожче, найболючіше – старшого синочка Миколу, який, захищаючи Україну, загинув в бою на Донеччині.

15:45 24.03.2024

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради

21 березня у великій залі селищної ради за головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В його роботі взяли участь члени виконавчого комітету, запрошені. Перед початком роботи Валерій Федорович щиро привітав з минувшим іменним днем члена виконавчого комітету, старосту Кислицького старостинського округу Віктора Цимбала.

13:34 21.03.2024

ЮВІЛЕЙНА ВЕСНА ФРОСИНИ ДЕМ’ЯНІВНИ ПАСКИ

В чудову сонячну пору ранньої весни 90-й березень завітав у долю світлої, чуйної, доброї  і дуже позитивної людини, люблячої матусі, бабусі-прабабусі, великорусавчанки Фросини Дем’янівни Паски.

16:01 20.03.2024

У ТОМАШПОЛІ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З РУКОПАШНОГО БОЮ

16 березня на базі Томашпільського СД ЮСШ відбувся відкритий чемпіонат Вінницької області з рукопашного бою серед юнаків, юніорів та дівчат та перший, започаткований до Дня українського добровольця, турнір з рукопашного бою серед юнаків та дівчат. у змаганнях взяли участь спортсмени Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ», Львівської обласної федерації рукопашного бою та Вінницької обласної федерації рукопашного бою в складі: Томашпільської СДЮСШ, СК «БАРС» м. Ямпіль, СК «КРАБ» с-ща Крижопіль та федерації рукопашного бою міста Вінниці.

13:35 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь