Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Привітали медичних прцівників селища

Привітали медичних прцівників селища

19 червня о 13.00 год. в районному будинку культури відбулося урочисте святкування Дня медичного працівника. На нього зібралися представники медичної сфери нашого селища та Томашпільського району: лікарі та медичні сестри центральної районної лікарні, лікарі сільських амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі та працівники фельдшерсько-акушерських пунктів. 

10:09 20.06.2015

Привітання з Днем медичного працівника

Привітання з Днем медичного працівника

Дорогі медичні працівники! У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість.Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення.

09:56 18.06.2015

Медіа-захід в ДНЗ «Сонечко» смт. Томашпіль та ДНЗ «Пролісок» с.Антонівка

Медіа-захід в ДНЗ «Сонечко» смт. Томашпіль та ДНЗ «Пролісок» с.Антонівка

Спільний Проект Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ) в партнерстві з місцевою владою провів Медіа-день зі сталого місцевого розвитку та енергоефективності для представників національних ЗМІ. З цієї нагоди Вінницький обласний підрозділ впровадження презентував кращі практики реалізації інноваційних енергоефективних проектів в Томашпільському районі. Медіа-захід проводився в смт. Томашпіль (ДНЗ «Сонечко») та с. Антонівка (ДНЗ «Пролісок») з подальшим ознайомленням історій успіху громад та особистим знайомством журналістів з усіма її героями. Участь у заході взяли голова Томашпільської районної державної адміністрації Олександр Закорченний та голова районної ради Лариса Нароган. Основною метою Медіа-дня МРГ є формування проектного медіа-пулу та налагодження постійного «інформаційного каналу» зі ЗМІ з метою передачі найкращих практик про місцевий розвиток та методологію Проекту.

10:01 17.06.2015

Святковий велопробіг вихованців дитячого садочка «Сонечко»

Святковий велопробіг вихованців дитячого садочка «Сонечко»

Сьогодні о 10.00 год. на центральній площі селища відбувся велопробіг вихованців дитячого садочка «Сонечко», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. На свято завітали: начальник відділу фізичної культури та спорту райдержадміністрації Григорій Слободян, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Любов Мокрак, селищний голова Валерій Немировський.

14:07 28.05.2015

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь