A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

21 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

21 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ

Щорічно у третю неділю травня, згідно Указу Президента України від 21-го травня 2007-го року, відзначається День пам’яті жертв політичних репресій. Його метою є належне вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології та відродження національної пам’яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людяності.

08:00 21.05.2023

20 травня – День банківських працівників

20 травня – День банківських працівників

Шановні працівники, ветерани банківської сфери Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із вашим професійним святом – Днем банківського працівника! Цим святом держава, відповідно до Указа Президента України від 6 матра 2004 року № 316/04, підкреслює важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності.

08:00 20.05.2023

Жительку Білої привітали з поважним ювілеєм

Жительку Білої привітали з поважним ювілеєм

Днями секретар селищної ради Оксана Потуторовська та головний спеціаліст відділу освіти, спорту, культури і туризму селищної ради Інна Карпин від імені голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського та всієї громади привітали з 90-тою весною жительку Білої Анастасію Тихонівну Немировську.

16:57 17.05.2023

Відбулась робоча нарада з аграріями громади

Відбулась робоча нарада з аграріями громади

17 травня в залі засідань Томашпільської селищної ради відбулась нарада за участю голови Томашпільської селищної ради, його першого заступника Віталія Годного, голови спілки фермерів та приватних землевласників «Злагода» Сергія Осипенка та керівників фермерських господарств нашої громади.

16:07 17.05.2023

У Томашпільський  РТЦК призначено нового військового комісара

У Томашпільський РТЦК призначено нового військового комісара

Сьогодні, 17 травня, у залі засідань Томашпільської селищної ради начальник Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Ярослав Ліщина та заступник начальника Тульчинської районної військової адміністрації Михайло Мурга офіційно представили керівникам Томашпільської та Вапнярської територіальних громад нового начальника першого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковника Анатолія Шпильовського, який до цього працював начальником першого відділу Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

16:05 17.05.2023

з 23 по 29 травня буде відсутнє газопостачання

з 23 по 29 травня буде відсутнє газопостачання

Томашпільська дільниця АТ «Вінницягаз» доводить до Вашого відома, що у звязку з проведенням  аварійно-відновлювальних робіт в смт Томашполі, с.Яришівка та с.Ракова буде тимчасово припинена додача газу з 8 години 23 травня по 29 травня 2023 р.

17:22 16.05.2023

15 травня – Міжнародний день сім’ї

15 травня – Міжнародний день сім’ї

Шановні жителі та гості нашої громади! Від щирого серця вітаємо вас з Міжнародним днем сім’ї! Це свято сповнене щирого почуття любові, вірності, глибокої вдячності і безмежної шани до батьків. Кожна родина ‒ це цеглинка, з якої складається суспільство, наша громада, наша держава. А сім’я – це основа, на якій тримається наше життя.

09:14 15.05.2023

14 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

14 ТРАВНЯ – ДЕНЬ МАТЕРІ

Дорогі жінки, любі наші матері! Сердечно вітаємо вас з одним із найтепліших та найсердечніших свят – Днем матері! Це свято важливе для кожного із нас, адже всі ми багато чим завдячуємо найдорожчим нашому серцю людям – нашим мамам. І не лише в цей день, а й кожного дня ми маємо проявляти до них свою безмежну любов і вдячність за все, що вони зробили і роблять для нас – за всеперемагаючу материнську любов,  терпіння, турботу, за святі молитви, які щохвилини оберігають нас у житті, за мудрість і, водночас, за мужність.

08:00 14.05.2023

12 травня – Міжнародний день медичних сестер

12 травня – Міжнародний день медичних сестер

Шановні медичні сестри медзакладів нашої громади! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри! Ваша професія особлива, адже вона повністю присвячена служінню людям. Щодня ви проявляєте безмежне терпіння, співчуття, стійкість і душевну щедрість. Вибравши одну з найгуманніших і найблагородніших професій, ви кожен день поспішайте на допомогу людям.

09:15 12.05.2023

Томашпільською селищною радою розробляється детальний план території

Томашпільською селищною радою розробляється детальний план території

З метою  нового будівництва магазину-складу в смт. Томашпіль  по вулиці   Криворучка 2-Д   Томашпільською селищною радою розробляється детальний план території , який є містобудівною документацією на місцевому рівні.  В процесі розробки проекту проводиться стратегічна екологічна оцінка.

08:25 12.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь