A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

16 лютого – День єднання України

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із Днем єднання України! Указом Президента України від 14 лютого 2022 року встановлено 16 лютого відзначати на Всеукраїнському рівні як День Єднання. Мета свята – посилити консолідацію українського суспільства, зміцнити його стійкість в умовах російської агресії, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, показати всьому світу, що українці - монолітна нація, яка любить свою Батьківщину та рідні землі.

08:00 16.02.2024

У Томашполі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Цього року 15 лютого Україна відзначає 35-річницю з дня виведення військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних подій тієї страшної війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

15:33 15.02.2024

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні ветерани війни в Афганістані! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 35-та річниця виведення військ з Афганістану. Цього дня ми віддаємо данину поваги всім, хто звершував миротворчу місію на територіях інших держав та вшановуємо пам’ять воїнів, яким не судилося повернутися додому живими із кривавих війн та локальних конфліктів ХХ століття.

08:00 15.02.2024

Загиблого на війні поліцейського із Комаргорода нагороджено «Хрестом хоробрих»

Бійця штурмового полку «Цунамі» Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» молодшого лейтенанта поліції Сергія Миколайовича Бойка із Комаргорода, згідно Наказу головнокомандувача ЗСУ, за відданість українському народові, особисту мужність і самовідданість, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України нагороджено почесним нагрудним знаком «Хрест хоробрих» посмертно.

14:21 12.02.2024

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за січень місяць 2024 року

За січень місяць 2024 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 11 467 181 грн. доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 114,9 % виконання до плану на січень місяць в сумі 9 983 813 грн. та 7,3 % виконання до плану на рік в сумі 158 123 686 грн.

08:46 09.02.2024

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ДОРОГУ МОЛОДОГО ОФІЦЕРА АРТЕМА БЕРІЛА

Неоголошена війна на Сході країни за майже десять років опору забрала вже не одне молоде життя. І це неправильно та протиприродно, коли гинуть ті, яким би ще жити й жити, займатися улюбленою справою, мріяти, кохати і продовжувати рід. Не дай, Боже, нікому пізнати той біль втрати, який відчувають батьки загиблих, бо немає нічого страшнішого на світі, ніж хоронити своїх дітей…

16:17 08.02.2024

Депутати Вінницької обласної Ради дали старт обласному  конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ»

Вячеслав Соколовий провів позачергову 49 сесію Вінницької обласної Ради. Депутати ухвалили рішення «Про конкурс Вінницької обласної Ради «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» у 2024 році». Пріоритети конкурсу – всебічна підтримка Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших військових формувань, облаштування укриттів, ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з військовою агресією, забезпечення належного матеріально-технічного оснащення закладів охорони здоров’я для відновлення і реабілітації військовослужбовців та цивільних громадян, які постраждали внаслідок бойових дій.

09:56 08.02.2024

6, 7 та 8 ЛЮТОГО У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ОГОЛОШЕНО ДНЯМИ ЖАЛОБИ

За розпорядженням голови Томашпільської селищної ради Валерія Немировського у нашій громаді оголошено триденну жалобу в пам'ять про загиблого під час запеклих боїв на сході країни військовослужбовця з Липівки Артема Степановича Беріла з приспущенням Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах державних установ громади.

15:44 06.02.2024

Планове відключення електроенергії 4-8 люте

За інформацією АТ "Винницяобленерго", планується відключення енергопостачання у в’язку із виконанням робіт з реконструкції або модернізації електричних мереж

14:30 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь