Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

24 серпня – День Незалежності України

24 серпня – День Незалежності України

Шановні жителі та гості нашої територіальної громади! Сьогодні ми святкуємо 32-й рік Незалежності України. Незалежності, яку нині через піт і кров боронять наші захисники на фронті. За яку віддають життя і тримають над нами небо найкращі воїни України. Незалежність, заради якої матір проводжає свого сина чи доньку в саме пекло війни. Незалежність, заради якої дитина більше за все на світі чекає з війни тата або маму.

08:00 24.08.2023

Стипендії на навчання від ЄБРР та уряду Швеції (реєстрація до 04.09.2023)

Стипендії на навчання від ЄБРР та уряду Швеції (реєстрація до 04.09.2023)

Професійна асоціація корпоративного управління, за підтримки ЄБРР та фінансування уряду Швеції у рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР, запрошує жінок – лідерок українського бізнесу - долучитися до програми професійного розвитку підприємців «Управління малим та середнім бізнесом: від стартапу до сталого розвитку».

11:41 23.08.2023

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ!

Сьогодні, 23 серпня, після загальнонаціональної хвилини мовчання з нагоди свята у центрі Томашполя відбулось урочисте підняття Державного Прапора України. У заході взяли участь голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Інна Шклярук, керівники та спеціалісти структурних підрозділів селищної ради, громадськість.

10:40 23.08.2023

Як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році

Як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році

В межах реалізації ініціативи “Покращення регіонального/місцевого бізнес-клімату” експерти ГО «Електронна республіка» у співпраці з Державний центр зайнятості та за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» розробили інфографіку з порадами, як успішно скористатися перевагами програми “Власна справа” у 2023 році.

15:46 22.08.2023

Із величним святом Преображення Господнього

Із величним святом Преображення Господнього

Шановні жителі та гості Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас зі світлим і величним святом Преображення Господнього (Яблучним Спасом)! Згідно з християнською традицією, Преображення Господнє ‒ це свято, встановлене на згадку про велику подію з життя Ісуса Христа, яке  показало світу наявність в Ісусі подвійної природи ‒ божественної та людської.

08:30 19.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь