A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

20 лютого у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулось чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. В ньому взяли участь члени виконавчого комітету Томашпільської селищної ради, запрошені.

16:51 20.02.2024

20 лютого - День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого - День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дорогі земляки та гості нашої територіальної громади! 20 лютого Україна молитовно вшановує День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи масові розстріли мирних протестувальників у центрі Києва під час Революції Гідності у 2013-2014 роках. Цього року виповнюється 10-та річниця тих трагічних подій.

08:00 20.02.2024

МОЛОДІЖНІ ІНІЦІАТИВИ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНИХ РЕСУРСІВ СЕЛА

МОЛОДІЖНІ ІНІЦІАТИВИ В УМОВАХ ОБМЕЖЕНИХ РЕСУРСІВ СЕЛА

З 16 по 18 лютого у селі Стіна у рамках проекту «Відродження Одвічної Русави» відбувся 3-денний тренінг під назвою «Молодіжні ініціативи в умовах обмежених ресурсів села». У пізнавальному заході взяли участь активісти с. Стіна, працівники Томашпільської селищної ради, бібліотеки та активні жителі Томашполя, Пеньківки, Гнаткова, Клембівки. Гостинно приймав Еко-центр Стіна.

14:56 19.02.2024

Оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції

Оголошено конкурсний відбір кандидатів на службу в поліції

Відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції інформує про те, що з 16 по 29 лютого 2024 року проводиться набір на службу в поліцію на вакантні посади в ГУНП у Вінницькій області (поліцейський СРПП, поліцейський БПОП) чоловіків та жінок віком до 55 років, 

14:42 19.02.2024

Родині загиблого Героя-земляка Володимира Палія передали його посмертну нагороду – медаль «Захиснику Вітчизни»

Родині загиблого Героя-земляка Володимира Палія передали його посмертну нагороду – медаль «Захиснику Вітчизни»

Указом Президента України від 18.07.2023 р. за особисту мужність, самовіддане виконання військового обов’язку, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України посмертно нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» хороброго воїна-Героя, томашпільчанина Володимира Олександровича Палія.

15:24 16.02.2024

НАША ЄДНІСТЬ  – ЦЕ НАЙСИЛЬНІША ЗБРОЯ

НАША ЄДНІСТЬ – ЦЕ НАЙСИЛЬНІША ЗБРОЯ

16 лютого Україна втретє відзначає День єднання. З цієї нагоди сьогодні на центральній площі селища о 10-ій годині ранку відбулось урочисте підняття Державного Прапора України, який гордо здійнявся у небо під звуки величного Гімну незалежної, незламної країни.

11:28 16.02.2024

16 лютого – День єднання України

16 лютого – День єднання України

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади! Щиро вітаємо вас із Днем єднання України! Указом Президента України від 14 лютого 2022 року встановлено 16 лютого відзначати на Всеукраїнському рівні як День Єднання. Мета свята – посилити консолідацію українського суспільства, зміцнити його стійкість в умовах російської агресії, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, показати всьому світу, що українці - монолітна нація, яка любить свою Батьківщину та рідні землі.

08:00 16.02.2024

У Томашполі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

У Томашполі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Цього року 15 лютого Україна відзначає 35-річницю з дня виведення військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З кожним роком все далі й далі історія віддаляє нас від вогняних подій тієї страшної війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.

15:33 15.02.2024

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні ветерани війни в Афганістані! 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 35-та річниця виведення військ з Афганістану. Цього дня ми віддаємо данину поваги всім, хто звершував миротворчу місію на територіях інших держав та вшановуємо пам’ять воїнів, яким не судилося повернутися додому живими із кривавих війн та локальних конфліктів ХХ століття.

08:00 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь