A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи

Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи

Запрошуємо підприємців та зацікавлених у розвитку власної справи мешканців Томашпільської громади взяти участь в інформаційному семінарі «Доступні фінансові ресурси для розвитку чи започаткування власної справи». Учасники зможуть отримати інформацію щодо можливостей залучення ресурсів для розвитку чи започаткування власної справи, термінів та особливостей участі в державних та міжнародних програмах з фінансової підтримки бізнесу, а також дізнатися про можливості подальшого навчання для розвитку підприємницького потенціалу та навичок бізнес-планування.

16:19 04.03.2024

ВІН АНГЕЛОМ ЗЛЕТІВ У НЕБЕСА...

ВІН АНГЕЛОМ ЗЛЕТІВ У НЕБЕСА...

Безжальна  війна продовжує безпощадно забирати життя молодих, сповнених сил і надій, хоробрих синів і дочок України. Від болючих непоправних втрат невимовним материнським криком вже волає вся наша стражденна земля. Не оминають чорні звістки про горе і нашу Томашпільську землю. Лише за останній місяць скорботний список громади поповнився безсмертними іменами чотирьох полеглих воїнів-земляків, в числі яких і 32-річний військовослужбовець із Великої Русави Денис Луцишен.

17:30 03.03.2024

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА В ОСТАННЮ ЗЕМНУ ДОРОГУ ПРОВЕЛА ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА ВАЛЕРІЯ СОЛЯРА

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА В ОСТАННЮ ЗЕМНУ ДОРОГУ ПРОВЕЛА ВОЇНА-ЗЕМЛЯКА ВАЛЕРІЯ СОЛЯРА

Гірким видався нинішній лютий для всіх українців.  Оскаженілий ворог продовжує сіяти розруху, смерть, горе і сльози в усі куточки нашої багатостраждальної України. На превеликий жаль, не обминає біль втрат і нашу громаду. Сьогодні, 2 березня, наша громада в останню земну дорогу провела вірного сина України, хороброго воїна-земляка, 52-річного олександрівчанина Валерія Івановича Соляра.

16:15 02.03.2024

Громадське  обговорення  щодо перейменування вулиці Іванівська  с. Комаргород  Тульчинського району на вулицю  Сергія Бойка

Громадське  обговорення  щодо перейменування вулиці Іванівська  с. Комаргород  Тульчинського району на вулицю  Сергія Бойка

Враховуючи  результати опитування серед жителів вулиці Іванівська в с. Комаргород та враховуючи звернення матері загиблого військовослужбовця Борденюк Оксани Володимирівни, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування»,   Томашпільська селищна рада  інформує про початок проведення громадського  обговорення  щодо перейменування вулиці Іванівська  с. Комаргород  Тульчинського району на вулицю  Сергія Бойка. Бойко Сергій Миколайович,  молодший лейтенант поліції, інспектор взводу №2 роти №1 батальйону № 1 полку управління поліції особливого призначення № 2 (штормовий полк «Цунамі» Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють», народився 12.10.1996 року в селі Комаргород  Томашпільського району Вінницької області. Загинув 06.10.2023 року в боях за Незалежність і Суверенітет України в населеному пункті Курдюмівка Бахмутського району Донецької області. Похований на сільському кладовищі в селі Комаргород Тульчинського району Вінницької області. Пропозиції,  зауваження подаються  в письмовій формі, на електронну адресу   протягом  2-х місяців з дня оприлюднення даного оголошення. Анонімні пропозиції не розглядаються.  Відповідальний за організацію розгляду заяв та пропозицій  завідувач сектором містобудування та архітектури Томашпільської селищної ради Луцишин Валерій Іванович, телефон 0982285402. Громадські обговорення відбудуться 2 травня 2024 року об 14-00год в приміщенні Комаргородського сільського  будинку  культури за адресою: с. Комаргород Тульчинського району Вінницької області,   вулиця Соборна 42. 

13:43 29.02.2024

Відбулось методичне навчання з питань мобілізаційної роботи

Відбулось методичне навчання з питань мобілізаційної роботи

Сьогодні, 28 лютого, у  залі засідань Томашпільської селищної ради відбулося методичне навчання   з питань виконання вимог законодавства  щодо військового обліку. У заході  взяли участь  заступник голови Тульчинської  районної військової адміністрації  Володимир Скалій, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, начальник першого відділу Тульчинського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки, підполковник Олег Кучерук, головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату Тульчинської райдержадміністрації Микола Лазарук, офіцер відділення обліку мобілізаційної роботи першого відділу Тульчинського РТЦК та СП Олег Линько, відповідальні особи за ведення військового обліку підприємств, установ та організацій, головні спеціалісти з кадрових питань органів місцевого самоврядування, представники фермерських господарств, старости старостинських округів Томашпільської громади.

16:04 28.02.2024

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ІНТЕРНЕТ

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ІНТЕРНЕТ

Обгрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваноївартості предмета закупівлі

14:14 25.02.2024

25 лютого – День української жінки

25 лютого – День української жінки

Дорогі жінки нашої громади, Берегині українського роду! Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди Дня української жінки! Дуже символічно, що це свято припадає саме на кінець зими - час, коли вже починає пробуджуватися природа, а на зміну холодам приходять теплі і сонячні дні.

08:00 25.02.2024

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ДОРОГУ 40-РІЧНОГО ЗАХИСНИКА ІЗ ЯЛАНЦЯ

ТОМАШПІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ДОРОГУ 40-РІЧНОГО ЗАХИСНИКА ІЗ ЯЛАНЦЯ

Війна – це пекло на землі, через яке щодня і щохвилини доводиться проходити нашим Воїнам-Захисникам. Вона докорінно змінює людей. І, на жаль, не на краще. Одних вона калічить фізично, інших - психологічно, а в когось взагалі забирає життя. У зоні бойових дій, під час проходження військової служби, не витримавши побаченого і пережитого, раптово зупинилося серце 40-річного капітана ЗСУ, мужнього захисника України,  жителя села Яланець Олексія Ігоровича Большакова. Сьогодні, 22 лютого, провести в останню дорогу хороброго воїна-земляка зібрались родичі, друзі, побратими, керівництво громади, старостату, священники, односельчани, жителі громади. Прадавнє козацьке село Яланець проводжало на вічний спочинок ще одного свого мужнього сина.

15:59 22.02.2024

Відбулась 48 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Відбулась 48 позачергова сесія селищної ради 8 скликання

Сьогодні, 22 лютого, у великій залі селищної ради під головуванням очільника Томашпільської громади Валерія Немировського відбулось пленарне засідання 48 позачергової сесії селищної ради 8 скликання. У ньому взяли участь 17 депутатів із 26 обраних, запрошені.

15:54 22.02.2024

Доступна безкоштовна послуга раннього втручання

Доступна безкоштовна послуга раннього втручання

Раннє втручання - це сімейноорієнтована послуга, у якій поєднано медичну, психологічну, соціальну і педагогічну складові, яка надається мільтидисциплінарною командою фахівців дітям раннього віку (від народження до чотирьох років включно) і спрямовується на раннє виявлення та/або профілактику порушень розвитку дітей, підтримку їхніх батьків чи інших законних представників.

10:27 22.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь