Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2023 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 2 місяці 2023 року

Станом на 1 березня 2023 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 16 529 531 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить  109,7 % виконання до уточненого плану на 2 місяці в сумі 15 069 368 грн. та               12,4 % виконання до плану на рік в сумі 133 620 874 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету збільшились на 574 128 грн., або на 3,6 %.

16:20 10.03.2023

ПРАВО ДИТИНИ НА СІМ’Ю

ПРАВО ДИТИНИ НА СІМ’Ю

ОПІКА ТА ПІКЛУВАННЯ Опіка, піклування над дітьми – це сімейна форма влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сім’ї громадян України, які перебувають переважно в родинних відносинах із цими дітьми з метою забезпечення їх виховання, освіти, розвитку, захисту їх прав та інтересів.

08:05 10.03.2023

БОРІТЕСЯ – ПОБОРЕТЕ, ВАМ БОГ ПОМАГАЄ! ЗА ВАС ПРАВДА, ЗА ВАС СЛАВА. І ВОЛЯ СВЯТАЯ!

БОРІТЕСЯ – ПОБОРЕТЕ, ВАМ БОГ ПОМАГАЄ! ЗА ВАС ПРАВДА, ЗА ВАС СЛАВА. І ВОЛЯ СВЯТАЯ!

9 березня вся Україна разом зі світовою спільнотою відзначає 209-ту річницю з дня народження великого сина України, нашого пророка Тараса Григоровича Шевченка – талановитого поета, драматурга, прозаїка, мислителя, історика, етнографа, фольклориста. Все життя і творчість якого були присвячені рідному українському народу, боротьбі за його волю.

10:51 09.03.2023

Шановні жінки -  матусі, дружини, дівчата, донечки, сестрички, колежанки - захисниці фронту і тилу Томашпільської територіальної громади!

Шановні жінки - матусі, дружини, дівчата, донечки, сестрички, колежанки - захисниці фронту і тилу Томашпільської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з весною, прихід якої так співзвучний з вашою красою, ніжністю, чарівністю й любов’ю та із Днем виявленої до вас вдячності, поваги і шани! Адже ви є не просто берегинями домашнього затишку, а - надійним тилом, справжніми воїнами на духовному та матеріальному фронтах.

08:00 08.03.2023

ВБЕРЕЖЕМО ДІТЕЙ ВІД НЕБЕЗПЕЧНОГО МОЛОДІЖНОГО РУХУ ПВК "РЕДАН"

ВБЕРЕЖЕМО ДІТЕЙ ВІД НЕБЕЗПЕЧНОГО МОЛОДІЖНОГО РУХУ ПВК "РЕДАН"

В Україні виявлено активність нового молодіжного руху, який набирає популярності. РЕДАН – це напрямок молодіжної субкультури, який поширився у лютому 2023 року. Штучне поширення цієї субкультури – є російською інформаційно-психологічною операцією. Мета – використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

14:25 06.03.2023

Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича – 2023

Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича – 2023

ЖІНОЧЕ ТОВАРИСТВО ім. ОЛЬГИ БАСАРАБ та ОЛЕНИ ТЕЛІГИ та ОРГАНІЗАЦІЯ УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ (ОУН) оголошують про проведення щорічного Всеукраїнського літературного конкурсу імені Олени Теліги та Олега Ольжича – 2023 «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!»

16:09 01.03.2023

В Томашпільській громаді відбулася нарада з питань ведення військового обліку та бронювання

В Томашпільській громаді відбулася нарада з питань ведення військового обліку та бронювання

23 лютого в Томашпільській громаді відбулася виїзна нарада, в роботі якої взяли участь  начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, головний спеціаліст  з мобілізаційної роботи Тульчинської районної військової адміністрації Микола Лазарук, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, начальник першого відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Роман Сватко, начальник відділення №2 Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області підполковник поліції  Віктор Пірус, керівники відділів структурних підрозділів, відповідальні особи за військовий облік та мобілізацію в громаді,  аграрії, приватні підприємці, керівники установ, підприємств та організацій Вапнярської та Томашпільської територіальних громад.

16:51 24.02.2023

МАТУСЮ, НЕ ПЛАЧ! Я ВЖЕ ЇДУ ДОДОМУ. СЬОГОДНІ МОЯ ЗАКІНЧИЛАСЬ  ВІЙНА…

МАТУСЮ, НЕ ПЛАЧ! Я ВЖЕ ЇДУ ДОДОМУ. СЬОГОДНІ МОЯ ЗАКІНЧИЛАСЬ ВІЙНА…

Дорога і страшна ціна нашої свободи. Жорстока та безжалісна війна продовжує забирати найкращих та молодих хлопців, які стають на захист рідної землі, незалежності України, її волі. Сьогодні, 24 лютого, мальовниче прадавнє село Стіна Томашпільської громади навіки попрощалось із загиблим Героєм-земляком — Анатолієм Миколайовичем Пасічником.

09:08 24.02.2023

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 23 лютого, під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради. У ньому зареєструвалися та взяли участь 21 член виконкому із 26 та запрошені.

16:25 23.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь