A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Шановні жінки -  матусі, дружини, дівчата, донечки, сестрички, колежанки - захисниці фронту і тилу Томашпільської територіальної громади!

Шановні жінки - матусі, дружини, дівчата, донечки, сестрички, колежанки - захисниці фронту і тилу Томашпільської територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з весною, прихід якої так співзвучний з вашою красою, ніжністю, чарівністю й любов’ю та із Днем виявленої до вас вдячності, поваги і шани! Адже ви є не просто берегинями домашнього затишку, а - надійним тилом, справжніми воїнами на духовному та матеріальному фронтах.

08:00 08.03.2023

ВБЕРЕЖЕМО ДІТЕЙ ВІД НЕБЕЗПЕЧНОГО МОЛОДІЖНОГО РУХУ ПВК "РЕДАН"

ВБЕРЕЖЕМО ДІТЕЙ ВІД НЕБЕЗПЕЧНОГО МОЛОДІЖНОГО РУХУ ПВК "РЕДАН"

В Україні виявлено активність нового молодіжного руху, який набирає популярності. РЕДАН – це напрямок молодіжної субкультури, який поширився у лютому 2023 року. Штучне поширення цієї субкультури – є російською інформаційно-психологічною операцією. Мета – використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

14:25 06.03.2023

Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича – 2023

Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича – 2023

ЖІНОЧЕ ТОВАРИСТВО ім. ОЛЬГИ БАСАРАБ та ОЛЕНИ ТЕЛІГИ та ОРГАНІЗАЦІЯ УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ (ОУН) оголошують про проведення щорічного Всеукраїнського літературного конкурсу імені Олени Теліги та Олега Ольжича – 2023 «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!»

16:09 01.03.2023

В Томашпільській громаді відбулася нарада з питань ведення військового обліку та бронювання

В Томашпільській громаді відбулася нарада з питань ведення військового обліку та бронювання

23 лютого в Томашпільській громаді відбулася виїзна нарада, в роботі якої взяли участь  начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, головний спеціаліст  з мобілізаційної роботи Тульчинської районної військової адміністрації Микола Лазарук, голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський, начальник першого відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Роман Сватко, начальник відділення №2 Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області підполковник поліції  Віктор Пірус, керівники відділів структурних підрозділів, відповідальні особи за військовий облік та мобілізацію в громаді,  аграрії, приватні підприємці, керівники установ, підприємств та організацій Вапнярської та Томашпільської територіальних громад.

16:51 24.02.2023

МАТУСЮ, НЕ ПЛАЧ! Я ВЖЕ ЇДУ ДОДОМУ. СЬОГОДНІ МОЯ ЗАКІНЧИЛАСЬ  ВІЙНА…

МАТУСЮ, НЕ ПЛАЧ! Я ВЖЕ ЇДУ ДОДОМУ. СЬОГОДНІ МОЯ ЗАКІНЧИЛАСЬ ВІЙНА…

Дорога і страшна ціна нашої свободи. Жорстока та безжалісна війна продовжує забирати найкращих та молодих хлопців, які стають на захист рідної землі, незалежності України, її волі. Сьогодні, 24 лютого, мальовниче прадавнє село Стіна Томашпільської громади навіки попрощалось із загиблим Героєм-земляком — Анатолієм Миколайовичем Пасічником.

09:08 24.02.2023

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 23 лютого, під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашпільської селищної ради. У ньому зареєструвалися та взяли участь 21 член виконкому із 26 та запрошені.

16:25 23.02.2023

У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

З 2015 року в Україні на державному рівні вшановують 20 лютого День пам’яті Героїв Небесної Сотні. З 18 по 20 лютого 2014 року відбулися масові розстріли протестувальників під час Революції гідності. 20 лютого загинуло 48 учасників протестів. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими майданівцями та п’ятьма активістами, які загинули навесні 2014 року з початком російської агресії на Сході України за демократичні цінності та територіальну  цілісність нашої держави, назвали Героями Небесної Сотні. 17 лютого 2021-го Верховна Рада України визнала Революцію гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.

10:41 20.02.2023

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Єднання – це коли ми радіємо кожній Перемозі Збройних Сил України. І коли кожна родина чекає Велику Перемогу! Єднання – це коли люди турбуються один про одного у бомбосховищах та пунктах незламності. І коли кожен працює над тим, щоб зберегти Україну. Єднання – це коли вся громада стала на захист рідного міста. Єднання – це коли ми маємо зовнішнього ворога. І коли знаходимо в собі сили об’єднатися всередині країни! Ми всі – єдині. Ми – українці. І ми уже переможці!

14:28 17.02.2023

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

 15 лютого з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан в Томашпільській громаді відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам та до пам’ятного Знаку «Борцям за свободу і незалежність України».

15:09 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь