A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Вогнеборців громади з професійним святом привітав селищний голова

Вогнеборців громади з професійним святом привітав селищний голова

17 квітня, саме у  другий день Великодня, своє професійне свято відзначають представники найвідважнішої професії - працівники пожежної охорони України. Сьогодні  голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський завітав у колектив державної пожежно-рятувальної частини № 28 6-го державного пожежно-рятувального загону смт.Томашпіль, аби привітати його начальника Сергія Вапнярука та особовий склад з їхнім професійним святом.

15:19 17.04.2023

Вітання голови обласної Ради Соколового В. П. з Великоднем

Вітання голови обласної Ради Соколового В. П. з Великоднем

Дорогі земляки! Вітаю вас зі Світлим Христовим Воскресінням! Відродження та оновлення символізує це свято. Воно зміцнює нашу віру в те, що світло обов`язково витіснить пітьму, що добро  подолає зло, а життя переможе смерть.

10:05 16.04.2023

З ВЕЛИКОДНЕМ!

З ВЕЛИКОДНЕМ!

Дорогі жителі та гості Томашпільської громади! Сьогодні весь православний світ святкує одне з найвеличніших та світлих свят – Христове Воскресіння! Господь посилає нам цей благодатний період для переосмислення, всепрощення та єднання. Це саме той час, коли треба забути про образи, негаразди та подолати всілякі непорозуміння. Ми переконані, що усі складні випробовування, які сьогодні випали на долю всього українського народу, повинні нас об’єднати, та зробити сильнішими, мудрішими, людянішими. Адже в усі складні часи українці непохитно вірили – Господь не залишить, відчували Його захист і підтримку. Нехай же і тепер Воскреслий Христос об’єднає наші серця через добрі вчинки милосердя, розуміння один одного та  підтримку.

06:00 16.04.2023

Медична система країни знову переживає стадію реформування.

Медична система країни знову переживає стадію реформування.

28 лютого нинішнього року вийшла Постанова  Кабінету Міністрів України № 174 «Деякі питання організації спроможної мережі закладів охорони здоров`я». Цей  документ фактично скасовує попередній  «Порядок створення госпітальних округів», прийнятий в 2019  році і  визначає порядок створення  вже не округів, а госпітальних кластерів.

14:48 13.04.2023

Підтримка соціального підприємництва в умовах воєнного стану

Підтримка соціального підприємництва в умовах воєнного стану

Соціальне підприємництво на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем. Соціальний бізнес покликаний стимулювати соціальні зміни і тому потребує уваги та допомоги держави. Так, у комплексній програмі розвитку малого та середнього підприємництва регіонів на 2021-2023 роки, одним із завдань є підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні.

11:27 12.04.2023

USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів з розвитку картоплярства

USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів з розвитку картоплярства

Департамент агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації повідомляє, що програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів підтримки та зміцнення стійкості українських мікро, малих та середніх виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні та надає співфінансування на загальну суму 26 млн грн на розвиток виробництва та переробки картоплі.

10:46 12.04.2023

На міжнародній арені спорту – томашпільчанин Григорій Слободян

На міжнародній арені спорту – томашпільчанин Григорій Слободян

З 26 березня по 1 квітня 2023 року в польському містечку Торунь проходив IX Чемпіонат світу з легкої атлетики серед ветеранів «World Masters Athletics Indoor Championships 2023». У ньому взяли участь понад 4000 спортсменів із 88 країн світу.

14:18 11.04.2023

Пісня допомагає наближати Перемогу

Пісня допомагає наближати Перемогу

Вчора, 10 квітня, в Томашполі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ заслуженого народного артиста України Олексія Похвали. Організувати та провести його допомогли працівники Центру культури і дозвілля Томашпільської селищної ради.

09:18 11.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь