A A A K K K
для людей із порушенням зору
Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 4 місяці 2023 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за 4 місяці 2023 року

Станом на 1 травня 2023 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 34 574 599 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить  112,3 % виконання до уточненого плану на 4 місяці в сумі 30 776 467 грн. та 25,9 % виконання до плану на рік в сумі 133 620 874 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету збільшились на 4 491 915 грн., або на 14,9 %.

11:11 10.05.2023

Символ миру та єдності  замайорів над Томашпіллям

Символ миру та єдності замайорів над Томашпіллям

З нагоди відзначення Дня Європи в Томашпільській громаді відбулася урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Євросоюзу, в якому взяли участь голова Томашпільської територіальної громади Валерій Немировський, заступник голови  з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Борис Наконечний, секретар селищної ради Оксана Потуторовська, керуюча справами селищної ради Інна Шклярук, керівники та працівники структурних підрозділів селищної ради, громадськість.

14:23 09.05.2023

9 травня – День Європи

9 травня – День Європи

Шановні мешканці та гості Томашпільської громади! Сьогодні вперше, згідно Указу Президента України Володимира Зеленського, який він підписав 8 травня 2023 року, в Україні 9 травня відзначатиметься як День Європи.

14:21 09.05.2023

ПАМ’ЯТЬ  ПРО МИНУЛЕ РОБИТЬ НАШ НАРОД СИЛЬНІШИМ

ПАМ’ЯТЬ ПРО МИНУЛЕ РОБИТЬ НАШ НАРОД СИЛЬНІШИМ

78 років тому завершилася Друга світова війна, яка незгасним смутком донині живе в кожній українській родині. У ці дні ми віддаємо шану всім, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну Українську землю від нацистських загарбників. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу, людям усіх рас та націй. Тим, хто загинув на фронтах, в окопах, під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття. Кожне ім’я спонукає нас пам’ятати про героїчний подвиг дідів-прадідів і цінувати наше життя.

13:09 08.05.2023

8 травня – День пам’яті та примирення в Україні

8 травня – День пам’яті та примирення в Україні

Шановні жителі Томашпільської територіальної громади, вдови, діти війни та нинішні захисники Вітчизни! Сьогодні, у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто ціною свого життя 78 років назад захистив право українців бути українцями. І скільки б не минуло часу, а День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні завжди буде світлим днем зі сльозами на очах. У цей день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та віддаємо глибоку шану померлим, уже в мирний час, ветеранам. І хоча у нашій громаді вже не залишилося жодного живого учасника бойових дій того страшного лихоліття, ми з великою вдячністю й відповідальністю усвідомлюємо, що без їхнього подвигу не було б нашого майбутнього.

08:00 08.05.2023

До відома суб’єктів бджільництва – 5-15 травня оброблятимуться поля кукурудзи

До відома суб’єктів бджільництва – 5-15 травня оброблятимуться поля кукурудзи

Тульчинським виробничим підрозділом ПрАТ «Зернопродукт МХП» буде проведено обробку посівів кукурудзи із застосуванням пестицидів та агрохімікатів на земельній ділянці в межах Томашпільської ТГ , с.Олександрівка,  площею 800 га, яка межує з населеними пунктами: с.Горишіквське, с.Велика Русава.

16:33 04.05.2023

Навіки - в пам’яті, назавжди  - у строю…

Навіки - в пам’яті, назавжди - у строю…

Гірким видався минулий рік і початок нинішнього для всіх українців. Безжальна війна і досі несе розруху, смерть та сльози в усі куточки нашої держави. На превеликий жаль, не оминають лихі звістки з фронту і нашу, Томашпільську, громаду. Як весняний цвіт гине від морозу, так само невблаганно обірвалося й молоде життя нашого Героя-земляка, 39-річного солдата Олександра Борисовича Чорнопиского, жителя села Олександрівка.

16:21 03.05.2023

4 травня відбудеться онлайн-захід: «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку»

4 травня відбудеться онлайн-захід: «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку»

04 травня 2023 року о 10.00 год. відбудеться в форматі онлайн-платформи ZOOM навчально-інформаційний захід: «Фінансові та інші ресурси для підтримки малого агробізнесу та сільського розвитку», який проводиться в рамках  серії навчальних та інформаційних заходів з питань аграрного та сільського розвитку, організованих проектом ЄС «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» (IPRSA) у співпраці з іншими проектами та програмами міжнародної технічної допомоги, партнерськими організаціями та за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.  

16:31 01.05.2023

Привітали із заслуженими нагородами

Привітали із заслуженими нагородами

Перший день травня, як і кожен робочий день ось вже більше року, для колективу працівників селищної ради розпочався з вшанування пам’яті усіх захисників та мирних громадян, котрі загинули внаслідок вторгнення російських окупантів на територію нашої Держави. По завершенні хвилини мовчання, в робочій обстановці т.в.о. начальника першого відділу Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальник відділу рекрутингу та комплектування першого відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор В’ячеслав Рузяк та голова Томашпільської селищної ради Валерій Немировський вручили заслужену державну нагороду – Медаль «Захиснику Вітчизни» - військовослужбовцю томашпільчанину Юрію Михайловичу Гнатишину, якої він удостоєний згідно з Указом Президента України від 23 грудня 2022 року за особисту мужність і самовідданість, проявлені у захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, високий професіоналізм та вірність військовій присязі.

13:40 01.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь