Томашпільська селищна територіальна громада
Вінницька область

Новини Томашпільської селищної ради

Дата: від до Скинути

У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

У ТОМАШПІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

З 2015 року в Україні на державному рівні вшановують 20 лютого День пам’яті Героїв Небесної Сотні. З 18 по 20 лютого 2014 року відбулися масові розстріли протестувальників під час Революції гідності. 20 лютого загинуло 48 учасників протестів. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими майданівцями та п’ятьма активістами, які загинули навесні 2014 року з початком російської агресії на Сході України за демократичні цінності та територіальну  цілісність нашої держави, назвали Героями Небесної Сотні. 17 лютого 2021-го Верховна Рада України визнала Революцію гідності одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи.

10:41 20.02.2023

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Єднання – це коли ми радіємо кожній Перемозі Збройних Сил України. І коли кожна родина чекає Велику Перемогу! Єднання – це коли люди турбуються один про одного у бомбосховищах та пунктах незламності. І коли кожен працює над тим, щоб зберегти Україну. Єднання – це коли вся громада стала на захист рідного міста. Єднання – це коли ми маємо зовнішнього ворога. І коли знаходимо в собі сили об’єднатися всередині країни! Ми всі – єдині. Ми – українці. І ми уже переможці!

14:28 17.02.2023

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували учасників бойових дій на території інших держав

 15 лютого з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан в Томашпільській громаді відбулося покладання квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам та до пам’ятного Знаку «Борцям за свободу і незалежність України».

15:09 15.02.2023

15 ЛЮТОГО ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ВОЇНІВ - ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

15 ЛЮТОГО ДЕНЬ ПАМ`ЯТІ ВОЇНІВ - ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ

Шановні учасники бойових дій на території інших держав! Шановні ветерани війни в Афганістані! Сьогодні в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 34-а річниця виведення військ з Афганістану. Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося у ті мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Єфіопії та інших країнах світу.

07:55 15.02.2023

Відбулася 35 позачергова сесія селищної ради

Відбулася 35 позачергова сесія селищної ради

10 лютого під головуванням секретаря Томашпільської селищної ради Оксани Потуторовської відбулася 35 позачергова сесія селищної ради 8 скикання. В ній зареєструвалися та взяли участь 22 депутати із 26 обраних, запрошені: перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний, начальник фінансового управління Наталя Щербата, директор КП «Томашпільське інвестиційне агентство» Сергій Босак.

17:38 10.02.2023

Відбулося друге засідання позачергової 34 сесії селищної ради

Відбулося друге засідання позачергової 34 сесії селищної ради

  Сьогодні, 10 лютого, після дводенної перерви, під головуванням селищного голови Валерія Немировського відбулося друге засідання позачергової 34 сесії районної ради 8 скликання.  В  ньому зареєструвалися та взяли участь  21 депутат із 26 обраних, запрошені.

17:33 10.02.2023

Дякуємо за благодійну допомогу

Дякуємо за благодійну допомогу

Днями голова правління Вінницької ГО «Добро немає кордонів» Павло Продан доставив від закордонних благодійників громадської організації у гуманітарний штаб Томашпільської селищної ради благодійну допомогу: одяг, продукти харчування, бутильовану питну воду, електрогенератор та гостинці для багатодітної сім’ї Добровольських з Антонівського старостату, у якій виховується семеро діток - велосипед і смаколики для малечі.

17:28 10.02.2023

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за січень місяць 2023 року

Аналіз виконання бюджету Томашпільської селищної територіальної громади за січень місяць 2023 року

Станом на 1 лютого 2023 року до загального фонду бюджету Томашпільської селищної територіальної громади надійшло 8 279 900 грн. власних доходів (без врахування міжбюджетних трансфертів), що становить 125,2 % виконання до  плану на січень місяць в сумі 6 610 745 грн. та 6,2 % виконання до плану на рік в сумі 133 620 874 грн. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження доходів загального фонду бюджету збільшились на 1 451 727 грн., або на 21,3 %.

08:33 10.02.2023

Пасічники та аграрії радилися, як влітку уберегти бджіл від отруєння пестицидами

Пасічники та аграрії радилися, як влітку уберегти бджіл від отруєння пестицидами

Сьогодні у залі засідань селищної ради відбулася спільна нарада спеціалістів Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, пасічників та аграріїв Томашпільської громади. В ній взяли участь перший заступник голови Томашпільської селищної ради Віталій Годний, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодаства Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Галина Озерянська, спеціалісти Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби, пасічники та аграрії Томашпільської територіальної громади.

17:37 09.02.2023

Графік виїзних прийомів громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації

Графік виїзних прийомів громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації

З метою створення необхідних умов для реалізації конституційного права громадян на звернення, проведення прямого діалогу з громадянами, кваліфікованого, об’єктивного і оперативного врішення порушених ними питань, у адміністративній будівлі Томашпільської селищної ради у першому півріччі 2023 року відбудуться виїзні прийоми громадян керівництвом Тульчинської районної військової адміністрації.

15:54 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи підтримуєте ви об’єднання Томашпільської лікарні з іншим медичним закладом з метою створення територіального медичного об’єднання зі статусом загального закладу зі збереженням ресурсів?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь